Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ridm Tours
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Transport excursii de persoane
15
Brand
RIDTE08
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Potentialul turistic constituie o componenta esentiala a ofertei turistice si o conditie indispensabila a dezvoltarii turismului. Prin dimensiunile si diversitatea elementelor sale, prin valoarea si originalitatea acestora, turismul reprezinta motivatia principala a activitatilor turistice.

Evaluarea corecta a componentelor sale, analiza posibilitatilor de valorificare eficienta a acestora presupune elaborarea unui sistem national adecvat care sa permita conturarea unei strategii coerente a dezvoltarii activitatii turistice.

Atractia turistica este motivul fundamental si imboldul initial al deplasarii catre o anumita destinatie turistica. O zona prezinta interes in masura in care dispune de elemente de atractie a caror amenajare poate determina o activitate de turism.

Din aceasta perspectiva, obiectivul RIDM Tours este acela de a reitera beneficiile deosebite de care Romania dispune - relieful tarii noastre, potentialul cultural-istoric, exceptionalul potential balnear, asigurand clientilor nostri servicii de transport rutier de persoane la standarde ridicate.

Avem convingerea ca prin intermediul informatiile prezentate si a serviciilor de promovare turistica,
Vom fi Partenerii Ideali pentru Dumneavoastra!

Pentru informatii suplimentare va invitam sa accesati:
•http://www.inchirieri-microbuze.ro
•http://www.transportexcursii.com
Din Gura in Gura